Vi erbjuder lokaler för produktion, logistik, handel, lager och kontor.

Våra fastigheter innefattar höglager och logistik, kontor, industri och handel. De flesta av våra fastigheter ligger i Fyrislunds industiområde, här har vi också vårt kontor. Vi har expanderat till Norra Gränby och till Gävle.

 

Stålgatan 14/Axel Johansson gata 7

Byggnaden uppfördes 1977 och inhyste från början Steninge Keramik AB som ägdes av Upsala Ekeby. Här tillverkades det keramik och blomkrukor fram tills dess att fabrikstillverkningen lades ner 1984.

Fastigheten utmärks av en innertakhöjd på 6m, stora rangerytor och delar anpassade för kontor. En utmärkt logistikfastighet på totalt 14000 kvm.

Fastigheten ägs av Donald Ericsson fastigheter sedan 1982.

Råbyvägen 91-97

Sedan 2011 äger vi denna marknadsplats i Norra Gränby på ca 7800kvm. Fastigheten ligger i direkt anslutning till på-/avfarten Uppsala N till E4.

Här finns den bekvämaste handeln för Nyby och Gamla Uppsala mitt i ett starkt tillväxtområde.

Lefflersgatan 3-5

På Lefflersgatan äger vi sedan 2005 en fastighet på ca. 3700 kvm. Här inhyser vi både kontor och lätt industri med goda möjligheter till parkering runt husen. Lokalerna på bottenplan har gott om lastportar.

Sylveniusgatan 3

Fastigheten på Sylveniusgatan har goda möjligheter till bland annat både kontor och lätt industri. Huset ligger strategiskt beläget mellan Boländerna och Fyrislund med utmärkta kommunikationer till hela östra staden samt E4an.

Fastigheten är ca. 1400 kvm och förvärvades 2005.

Lokförargatan 1

2014 förvärvades denna handelsplats i Gävle. Fastigheten ligger invid norra infarten i Marielund, på bekvämt gångavstånd från centrum. Ytan är 1340 kvm.